Lampiris B2B wordt TOTAL Gas & Power

Waarom verandert LAMPIRIS B2B in TOTAL Gas & Power?

 

Het nieuws werd in juni 2017 aangekondigd in de pers, en intussen is het een feit.

 

Voor bedrijven werkt Lampiris verder onder zijn eigen leveringsvergunning, maar zijn energie wordt voortaan gecommercialiseerd onder het merk “TOTAL”.

 

Voor particuliere klanten verandert er niets. Lampiris blijft zijn groene energie commercialiseren onder het merk “LAMPIRIS. Particuliere klanten kunnen nog steeds terecht op www.lampiris.be.

 

Waarom het merk Total voor professionele klanten?

Wist u dat Total een van de enige energieleveranciers is die naar aanleiding van COP 21 het pact heeft ondertekend waarbij bedrijven zich engageren om de klimaatopwarming van onze planeet te beperken tot 2°C in de komende 20 jaar?

 

Wist u dat Total intussen de tweede grootste speler ter wereld is voor fotovoltaïsche zonne-energie?

 

De Groep Total stelde zich als ambitieuze doelstelling om almaar meer duurzame energie te leveren. We tonen voortdurend dat het perfect mogelijk om economie te laten rijmen met ecologie. Vanuit dat oogpunt delen Total en Lampiris dus nagenoeg dezelfde waarden. Vandaar ons streven om de krachten te bundelen, zodat we onze klanten het beste van twee werelden kunnen bieden.

 

Wat zijn de voordelen van Total Gas & Power voor professionele klanten?

Voor B2B-klanten betekent de integratie van Lampiris en Total goed nieuws, op meerdere niveaus:

  • U heeft voor Lampiris gekozen voor zijn 100% groene energie en zijn betaalbare prijzen? Goed nieuws: ook in de toekomst blijft u van die voordelen genieten.
  • En zelfs meer dan vroeger, want Total Gas & Power zal zijn internationale gewicht volop kunnen uitspelen om nog scherpere prijzen te onderhandelen.
  • Total is trouwens een multi-energiebedrijf, dat veel meer aanbiedt dan enkel gas en elektriciteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan duurzame energieproducten.
  • Er komen nieuwe diensten op maat van bedrijven, zoals het gepersonaliseerde klantenplatform “MyTotal”, dat u helpt om uw energie duurzaam te beheren.

 

Een energieleverancier met een missie…

Total biedt niet alleen betaalbare energie met respect voor de beste standaarden voor veiligheid en milieu. We koesteren ook de ambitie om toegang te verlenen tot nog betere en nog duurzamere energie.

Energie is niet alleen essentieel en de bron van vooruitgang, maar is ook onmisbaar voor de ontwikkeling van zowel bedrijven als individuen. Onze missie is om zo veel mogelijk klanten kwaliteitsvolle energie te kunnen bieden, in alle uithoeken van de wereld. Daarom hebben we een dubbele doelstelling voor ogen: het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten en diensten, zonder de strijd tegen energiearmoede op te geven.

 

Daarom verkondigen we trots en met luide stem:

“Total, committed to better energy!”